Experții te vor sfătui întotdeauna să consulți un avocat înainte de a cumpăra o casă sau un apartament. Este deosebit de important, deoarece această investiție înseamnă, adesea, cheltuirea agoniselii de o viață, sau achiziționarea unui credit care va trebui plătit timp de 20-30 de ani. Așa că, indiferent de suma pe care va trebui să o plătești unui avocat, cu siguranță este o cheltuială care merită luată în considerarea, având în vedere riscurile.

Contracte

Probabil te vei înțelege cu vânzătorul, față în față, cu privire la suma ce va trebui plătită, avantaje și dezavantaje, sau alte condiții suplimentare. Dar această înțelegere verbală va trebui trecută în scris de către un specialist, pentru a avea valoare legală. Un avocat poate negocia pentru tine și se poate asigură că nici o lege nu este încălcată în redactarea actelor de vânzare-cumpărare. Te poate avertiza în privința formulărilor ambigue și îți poate atrage atenția asupra detaliilor care te-ar putea dezavantaja.

Verificarea proprietății

Un avocat bun te poate ajuta să verifici dacă proprietatea este în regulă, dacă nu se află sub sechestru sau sub vreo ipotecă, sau dacă toți proprietarii legali sunt de acord cu vânzarea. Verificările făcute la Cadastru sunt de o importanță vitală pentru a stabili starea imobilului, a suprafeței reale sau a eventualelor probleme care pot afecta proprietatea. Așa că, dacă nu te pricepi la aceste lucruri, sau nu ai o cunoștință care te poate ajuta, stai liniștit și pariaza si vizioneaza la Unibet, apoi apelează la un avocat care te va lămuri ce este cel mai bine pentru tine. O va face mai bine și mai repede decât orice amator.

S-a întâmplat deseori ca imobilul scos la vânzare să aibă datorii neplătite sau amenzi care nu au fost achitate. Sau, poate, pe terenul respectiv nu este permisă construcția peste un anumit nivel. Dacă nu vrei să te trezești cu cheltuieli suplimentare nebănuite, fii de acord cu angajarea unui avocat specializat în drept imobiliar.